ned på notifikationslinjen for at åbne den, og tryk på prikken for at udvide den. Der åbnes en dialogboks, der viser, hvad der bruges (kamera, mikrofon eller begge dele), og hvilken app der bruger dem. Hvis du ikke har noget imod, at appen får adgang til disse enheder, er det fint. Du behøver ikke at gøre andet.
Du kan dog støde på problemer, hvis du ikke husker at have givet appen adgang til dit kamera og din mikrofon. Du bør åbne dine indstillinger og deaktivere disse tilladelser. Hvis notifikationen angiver,